Rijke Schooldag

Om een naschools aanbod voor kinderen te realiseren werkt onze school samen met Meneer Rick, Dynamo Jeugdwerk vanuit de gemeente Eindhoven, Centrum voor de Kunsten en Mad Science. Kinderen kunnen gedurende het schooljaar gratis deelnemen aan diverse activiteiten, waarbij zoveel mogelijk wordt tegemoetgekomen aan de leeftijd en de vraag vanuit de kinderen.

Klik hier voor het aanbod in periode 3 (week 2 t/m week 6)

Meneer Rick
Meneer Rick verzorgt naschoolse activiteiten voor basisschoolleerlingen. Met aandacht voor de ontwikkeling van kinderen op het gebied van bewegen, kennis, cultuur, muziek en sociale contacten zijn er verschillende activiteiten samengesteld.Het sociale aspect tijdens de activiteiten krijgt extra aandacht door de kinderen te stimuleren met elkaar te creëren, met aandacht voor de ander. De kinderen leren met elkaar, van elkaar en groeien samen.

Met een team professionele mensen komen wij op de scholen met een programma dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen en dat de kinderen uitdaagt en plezier geeft. Het na-schoolse programma is een gezellige afsluiting van de schooldag.

Meneer Rick: voor, door en met elkaar naar een kansrijke toekomst!  Meer weten en inschrijven? Kijk op https://meneerrick.nl/inschrijven/boschakker voor meer informatie.

Dynamo Jeugdwerk
Dynamo Jeugdwerk verzorgt op maandagmiddag voor de groepen 7 en 8 op de Molijnstraat leerhulp na schooltijd. Heeft jouw kind behoefte aan een rustige werkplek waar je hulp kunt krijgen en je vragen kunt stellen? Loop eens binnen en dan kijken we samen of we jou verder kunnen helpen. Aanmelden is niet nodig. 

Centrum voor de Kunsten
Op donderdagmiddag verzorgt vakdocent Hetty Boeijen naschoolse muzieklessen. De groepen wisselen per periode. Inschrijvingen verlopen via de leerkracht(en) van uw kind. 

Mad Science
Op woensdagmiddag verzorgt Mad Science naschoolse wetenschap en technieklessen. De kinderen nemen deel aan een cursus van zes sessies. Inschrijvingen verlopen via de leerkracht(en) van uw kind. 

 
Cookie instellingen